FAQ

The Fisher King Tattoo

Info Tattoo

A venir.

Les sessions au musée

Les Sessions au Musée.

Pour les concerts nous transformons le rez-de-chaussee du Fisher King/ Musee Krekelhof en chambre de sejour acceuillante.

Chaque mois nous vous invitons a decouvrir un artiste dans un cadre tranquille et acceuillant et en toute intimite ( 40 a 60 personnes).

Artiste debutant ou artiste notoire se bousculent pour vous presenter leur repertoire.

Visitez notre site pour decouvrir les concerts a venir et vous y trouverez aussi des impressions des concerts anterieures.

 

Hooked on vinyl: The Fisher King's Turntable Slipmats & Merchandise

The Fisher King's turntable slipmats and merchandise

The Fisher King presents: Hooked on Vinyl.
A range of high quality animated turntable slipmats and artist-merchandise, available at www.thefisherkingstore.com

Museum 't Krekelhof

Praktische Info

Toegangsprijzen

5 € voor volwassenen

3 € voor kinderen (tot 12 jaar) en groepstickets

Gids op aanvraag (gebruik hiervoor ons formulier)

Er is geen bancontact ter plekke, betalen kan enkel cash.

 

Bereikbaarheid & parkeren

Snuistermuseum ‘t Krekelhof is gelegen aan de Koninklijke baan 237 in Koksijde, de ingang van het museum bevindt zich aan de kant van de Bugeaudlaan.

Met het openbaar vervoer neem je bus 69 of de kusttram, halte ‘Ster der Zee’ (de bus stopt voor de deur, de tram 100 meter verder, aan hotel Sollcress).

Parkeren kan op de Koninklijke Baan of de Bugeaudlaan. Er is ook ruim parkeergelegenheid aan Ster der Zee (inslaan aan de verkeerslichten ter hoogte van Hotel Sollcress, Professor Blanchardlaan), van daar kan je de voetgangerstunnel nemen onder de Koninklijke Baan.

 

 

Wachttijden

Om praktische redenen kunnen we niet meer dan 20 personen tegelijkertijd binnenlaten in het museum, hierdoor zou het kunnen dat u even moet wachten voor u binnen kan. In tussentijd kan u terecht bij Hotel Sollcress (op 100 meter) of bij Cinema K-fé (op 700 meter)

 

Rugzakken

Rugzakken en tassen zijn niet toegelaten in het museum, deze kan je beneden achterlaten.

 

 

Toegankelijkheid

Het museum is gelegen op de bovenste 2 verdiepingen van het gebouw, die enkel bereikbaar zijn met een trap. Hierdoor is een bezoek voor mensen met een mobiele beperking jammer genoeg niet haalbaar.