The museum sessions: Shtevil

26 October 2019 20:30 - 23:00

2 jaar geleden blies Shtevil ons omver tijdens hun eerste museumsessie met de voorstelling van het album Stung.
We zijn dan ook verheugd Steven "Shtevil" Vergauwen, Wouter Berlaen en Eric Bosteels terug te gast te hebben met enkele Shtevil-klassiekers maar ook een aantal nieuwe songs.

-Ergens begin 2015 onstond de Belgische Rock & Soul artiest SHTEVIL.
Hij had een visie om muziek te maken waar een serieus te kort aan was. Hij wou iets maken dat je deed denken aan de “Classic Rock”-sound van Led Zeppelin, The Black Crowes, Grand Funk Railroad maar dan ook met een randje “SOUL” zoals Marvin Gaye en Al Green. Iets rauw en eerlijk is iets dat resoneert bij mensen. SHTEVIL bracht 3 singles uit naar aanleiding van zijn debuut plaat “STUNG”. Deze singles werden heel hard gesmaakt in Italië & Zwitserland. “On Fire” werd nummer 1 in de charts bij Virgin Radio Italy. Ze gebruikten het nummer om hun zender te promoten op TV in hun nationale TV spot. De andere singles haalden ook top 20 plaatsen en song van de week op Virgin Radio, Radio Freccia, Spoon radio. On Fire werd in België ook gebruikt als generiek voor het programma “Make Belgium Great Again”.

De laatste single “Never Ever“ gaat verder op die moderne sound boordevol roots. Vanuit de onderbuik. Want daar ontstaat elke vorm van leven. Aldus SHTEVIL.

Tickets: 12€
Deuren open om 19.00
Start om 20.30